Cautare

26564 de rezultate pentru "cine a iesit presedintele romaniei 0092121121121212 1" (3.78 secunde)
Senatorul Gheorghe Saghian a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata: ... Reactia oamenilor care au iesit in strada dupa tragedia din clubul Colectiv trebuie sa fie analizata foarte atent.
Dar Basescu e acum presedintele tarii si nu ar cam avea voie sa se amestece in treburile interne ale Partidului Democrat. Numai ca eu, una, mai mereu uit ca presedintele PD-ului nu mai e Basescu, ci e Boc. ... Si cine credeti ca va fi mustrat?
Care incita populatia Romaniei la razboi civil si la atentat impotriva ordinii constitutionale. ... Eu nu pot califica altfel iesirea instigatoare a lui Klaus Iohannis in Piata Universitatii, impotriva unui guvern legitim, pe care el l-a numit in functie, cu doar cateva saptamani inainte.
Romania, invinsa de Albania cu 1-0, paraseste competitia UPDATE ORA 23.53 Nationala de fotbal a Romaniei a fost invinsa de formatia Albaniei cu scorul de 1-0 (1-0), duminica seara, pe Stade de Lyon, in Grupa A la EURO 2016 si paraseste competitia.
Puteti citi in continuare partea a cincea a transcriptului interviului acordat de presedintele Traian Basescu pe 22 septembrie, in cadrul emisiunii "Nasul", de la postul de televiziune B1 TV.
Tariceanu ar fi spus ca actualul presedinte al Consiliului a reactionat nemultumitor la atacurile impotriva Fondului, de care sunt vinovati speculantii si opozitia. ... Cine a fost cu ideea? ... "A fost o idee la nivel guvernamental". ... Cine pierde? Cine castiga?
Cine cu cine e in alianta? Cine e in opozitie si cine e la putere? Alianta D.A.
Parlamentul a adoptat miercuri, cu majoritate de voturi, intr-o sedinta comuna a celor doua Camere, o DECLARATIE prin care Legislativul se angajeaza cu fermitate sa serveasca exclusiv natiunea pe care o reprezinta, opinia structurata si legala a societatii romanesti fiind exprimata in mod legitim si cu exclusivitate de Parlament.
"Cine joaca pentru Basescu: ... Opozitia tocmai a anuntat ca-l da afara de la sefia Senatului pe Geoana. Presedintele Ponta e suparat rau pe cel care l-a precedat la conducerea partidului.
Presedintele poate consulta pe cine vrea, iar al care nu vrea sa fie consultat - cazul Dragnea - nu se lasa consultat. ... Recunosti victoria la scor a alora, ii feliciti, chiar daca-ti sta in gat intentia si vorbele se dezgroapa greu din omulet si cu asta basta.
"Sala a hotărat: ... Niciun partid nu a realizat o asemenea performanta." Sustinatorii lui Boc domina sala. ... Ii multumesc lui Victor Ponta ca a reusit sa distruga PNL. ... Presedintele PDL isi face practic bilantul mandatului de premier.
Ce s-a intamplat acum 15 ani parca nici nu a fost. ... Ceausescu - inlaturat acum 15 ani, pe 21 Decembrie, iar Iliescu si-a luat ieri "la revedere” de la functie. Basescu a depus juramantul, Nastase si-a scos un post de Doamne-ajuta: presedintele Camerei Deputatilor.
Presedintele Traian Basescu a participat la conferinta organizata de Institutul de Studii Populare si Fundatia Konrad Adenauer. ... • Dupa parerea mea, nici Europa nu mai poate rezista in sintagma de stat social asa cum ea a fost aplicata pana acum in statele vechi ale UE.
Ne propunem ca in randurile de mai jos sa explicam pe intelesul tuturor cum se voteaza si unde, cine poate contesta identitatea alegatorilor si care este procedura de anulare a alegerilor intr-un colegiu uninominal. Cine are drept de vot?
Presedintele PNL Crin Antonescu i-a indemnat vineri pe alegatori sa voteze pentru Mircea Geoana, pentru ca acesta vine cu promisiunea unei echipe, unei schimbari, si ca aceste lucruri conteaza mai mult decat "cine cu cine s-a vazut", aluzie la intalnirea dintre liderul PSD si S.O.
Cine demite pe cine? ... Presedintele si primul ministru. ... Presedintele Traian Basescu a cedat, sub o presiune enorma a opiniei publice, care a ales la locale USL, si, de voie, de nevoie, a acceptat un guvern condus de Ponta.
FRAUDA BASESCU ISI AROGA DREPTUL DE A DECIDE IN NUMELE ROMANIEI. CAT A COSTAT VIZITA SLUGILOR BASISTE ANTINATIONALE LA BRUXELLES?
Cu lacrimi in ochi si voce tremurata, Basescu le-a spus pedelistilor: ... Presedintele Traian Basescu le-a transmis participantilor la Conventia Nationala a PDL, cu lacrimi in ochi si cu vocea tremuranda, ca le multumeste tuturor si lui Emil Boc pentru ca nu l-au dezamagit.
- S-a dat startul Marii Crapelnite de Pasti! ... - Ghita s-a plimbat prin 9 tari din UE. ... - Deci, a dracului coincidenta, Kovesi si compania il beau pe Ontanu, nicio legatura cu alegerea lui Basescu prin fraudarea votului. ... - Cica Rares Bogdan a zis ca se duce sa-i intalneasca pe dacii liberi.
Cine esti tu Basescu? Liderul PNL il desfiinteaza din nou pe locatarul de la Cotroceni, intors pe usa din dos Traian Basescu si-a luat din nou duminica seara o portie zdravana de critici de la cel mai temut adversar al sau.
google-analytics.com